34 éve

Cégünkről

A rendszerváltást követően a Rotáció Kft. a vállalkozók listáján az elsők között szerepelt.

A vállalkozást 1990. január 1.-én alapítottuk. Az eltelt években cégünk folyamatosan fejlődő tendenciát mutatott, amit a minőségi és korrekt kiszolgálással értünk el. Az eltelt időben és természetesen az elkövetkezendőkben is minden erőnkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleink részére minél teljesebb szolgáltatási rendszert biztosítsunk.

Tevékenységi körünkbe az alábbi szolgáltatások tartoznak:

  • Nemzetközi és belföldi szállítmányozás
  • Költöztetés (profi rakodókkal)
  • Elektromos berendezések felújítása, karbantartása
  • Autószerelés
  • Texaco kenőanyagok kis,- és nagykereskedelmi forgalmazása
  • Raktározás

Egyik fő célkitűzésünk, hogy megrendelőnk minden esetben biztonságban tudhassa a ránk bízott szállítmányt. Járműveinkre a minőség és a megbízhatóság jellemző, amit a Mercedes márkanév is fémjelez. A legcsekélyebb hibákat sem engedjük meg, azokat azonnal elhárítjuk.

A meglévő eszközöket folyamatosan tökéletesítjük, hogy a szigorú nemzetközi szállítási feltételeknek minden körülmények között megfeleljenek.

Az általunk eddig teljesített megbízható és pontos szolgáltatásnak köszönhetően bel,- és külföldi megrendelői körünk folyamatosan bővült az évek során.

Cégünk állandó létszáma: 16 fő, a foglalkoztatottak száma: 30 fő.

A Rotáció Kft. teljes csapata azon fáradozik, hogy Ön mindenkor meg legyen elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

Csonka István

Vélemény, hozzászólás?